Jurister - Mycket information om Jurister & Advokater


Jurister i Lund

Jurister & advokater i Lund

Tillsammans finns det 10 juristbyråer eller advokatfirmor i Lund och flera av dessa har många duktiga jurister eller bra advokater som kan hjälpa er när ni fått behov av juridiskt stöd. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa juristen i Lund inom den del av juridiken ni behöver hjälp med och priserna kan också skilja sig åt. Det är bra om någon ni litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig jurister eller advokat. Information, betyg och rekommendationer gällande jurister i Lund kan ni ibland också hitta på nätet.


Då det i Lund och i framförallt i Skåne finns många jurister att välja på är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande deras juridiska inriktning men även kostnaden. Dock kan effektiviteten på arbetet variera så priset per timme är inte allt.

När ni kontaktar någon jurist eller advokat är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av juridisk expertis som ni har behov av. En hel del info kan ni få genom att kolla webbsidor från olika juristerbyråer.
Bästa sättet att komma i kontakt med kompetenta jurister i Lund är att välja något av juristbyråerna eller advokatfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla juristerna i Lund

Advokatbyrån Gulliksson AB

Emdalavägen 16

223 69 Lund

Asketorp Patent & Juridik AB

Råbygatan 14B

223 61 Lund

Advokaterna Nils Gårder & Annette Johansson AB

Lilla Fiskaregatan 23

222 22 Lund

Lunicore Studentkonsult AB

Sandgatan 2

223 50 Lund

Engdahl & Ericson - Juridisk Byrå

Bredgatan 25

222 21 Lund


Hitta en bra jurist i Lund

Juristfirman Waltraud Rasch

Stora Sigridsgatan 3

223 50 Lund

Advokatfirman Lindmark Welinder

Kungsgatan 2C

223 50 Lund

Jurivis - Pacta Sund Servanda

Postiljonsgatan 2

227 36 Lund

Juristfirman Bark

Klostergatan 1

222 22 Lund

Juristkonsult i Lund HB

Kattesund 8A

222 23 Lund