Jurister - Mycket information om Jurister & Advokater
Jurister i Kiruna

Jurister & advokater i Kiruna

Tillsammans finns det 4 juristbyråer eller advokatfirmor i Kiruna och flera av dessa har många duktiga jurister eller bra advokater som kan hjälpa er när ni fått behov av juridiskt stöd. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa juristen i Kiruna inom den del av juridiken ni behöver hjälp med och priserna kan också skilja sig åt. Det är bra om någon ni litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig jurister eller advokat. Information, betyg och rekommendationer gällande jurister i Kiruna kan ni ibland också hitta på nätet.


Då det i Kiruna och i framförallt i Norrbotten finns många jurister att välja på är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande deras juridiska inriktning men även kostnaden. Dock kan effektiviteten på arbetet variera så priset per timme är inte allt.

När ni kontaktar någon jurist eller advokat är det bra ifall ni har en uppfattning om vilken typ av juridisk expertis som ni har behov av. En hel del info kan ni få genom att kolla webbsidor från olika juristerbyråer.
Bästa sättet att komma i kontakt med kompetenta jurister i Kiruna är att välja något av juristbyråerna eller advokatfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla juristerna i Kiruna

Notarius Publicus

Geologgatan 6

CJ Advokatbyrå AB

Kaserngatan 14

Boutredaren

Hjalmar Lundbohmsvägen 44A

Juristbyrån Susanne Sidér

Mangigatan 26A